Brødrene Dahl køber el-grossisten Jens A. Jacobsen

Brødrene Dahl køber den erfarne el-grossist Jens A. Jacobsen og får dermed tilført nye kompetencer, så selskaberne samlet fremover kan servicere VVS-installatører, el-installatører og industri på det professionelle marked med tekniske løsninger.


Digitaliseringen af samfundet og nye, intelligente løsninger inden for VVS og Vand & Kloak er i rivende udvikling. Flere og flere løsninger går på tværs af faggrupperne VVS og el, hvilket stiller nye krav til både VVS- og el-installatører. Derfor ser Brødrene Dahl frem til også at kunne tilbyde el-artikler, når der i fremtiden leveres materialer til begge områder.

– Vi er rigtig glade for købet af Jens A., som fortsætter under sin eksisterende struktur og under sammen navn og organisation. Vi ser frem til at udvikle os sammen med den erfarne el-grossist, der – ligesom os – er kendt for gode kunderelationer, og som vægter faglighed højt, siger COO hos Brødrene Dahl, Christian Deichmann.

Brødrene Dahl er Danmarks førende grossist på VVS og Vand & Kloak med 53 butikker over hele landet. Med købet af Jens A. har VVS-grossisten et stærkt ønske om at udnytte de synergier, der er mellem VVS og el samt udbygge de nære kunderelationer i flere dele af landet. Hos Jens A. har man også en stor tro på fremtiden.

– Det er det helt rigtige for os. Brødrene Dahl kommer og bliver en dygtig og stabil partner. Vi fortsætter ufortrødent med navn og organisation og får samtidig mulighed for at betjene endnu flere kunder. Koblingen mellem VVS og el bliver kun større i disse år, og vi ser frem til at samarbejde om at være de bedste over for installatørerne fremover, siger direktør hos Jens A., Torben Albrechtsen.

Christian Deichmann og Brødrene Dahls medarbejdere har stor respekt for Jens A. som en erfaren familievirksomhed med lange kunderelationer.

– Vi vil gøre alt for, at Jens A.’s relationer til el-installatører fortsætter uændret, og vi ser frem til at kunne løfte og bruge hinandens kompetencer. Strategisk arbejder vi videre på, at Brødrene Dahl med Jens A. i fremtiden kan tilbyde og håndtere alle løsninger inden for installationer, når det kommer til el og VVS, siger Christian Deichmann.

Købet er afhængigt af godkendelse fra Konkurrencemyndighederne.

Om Brødrene Dahl

Brødrene Dahl er Danmarks største grossist på VVS og Vand & Kloak. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler og klimaløsninger. Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 53 butikker spredt over hele landet, en Smart forsyning-afdeling, som arbejder med IoT-løsninger, samt et klimacenter, hvor VVS-installatørerne uddanner sig i de nyeste klimateknologier. Der er flere oplysninger om Brødrene Dahl på www.bd.dk.

Om Jens A. Jacobsen

Jens A. Jacobsen – etableret i 1952 – har faguddannede medarbejdere, som leverer personlig og teknisk rådgivning med stor fleksibilitet, tilgængelighed og service. Jens A. Jacobsen tilbyder og lagerfører et fuldt el-teknisk sortiment med fokus på el-installations materiel, belysning og automation fra 2 lokationer i henholdsvis Aalborg og Slagelse. Der er flere oplysninger om Jens A. Jacobsen på www.jaj.dk